Jullov och sjukstuga...

Lördag den 20/12 packade vi in oss i bilen och åkte upp till Umeå. På natten blir Alfred sjuk och börjar kräkas och få diarré. Det blir inte bättre under dagen och på söndag natt är han rejält hängig och vill inte äta. Då åker vi till akuten där vi får stanna över natten då det dessutom upptäcks att han har jättelågt järnvärde. Efter nattens dropp blir Alfred mycket piggare och vi får åka hem på eftermiddagen. Väl hemma fortsätter det som innan med kräkningar och diarré och tisdag kväll åker jag och Alfred tillbaka till akuten och vi blir inlagda för dropp en natt till. Anton ligger hemma och är magsjuk han också.

Julaftons morgon vaknar vi på sjukhuset och precis som förra gången har droppen gjort sitt och Alfred är pigg och glad.
Vid elvatiden åker vi hem och fräschar upp oss och Alfred passar på att busa lite med farmor.

Sedan åker vi till Obbola för julafton med mormor, morfar, Emil, Anna, Rasmus och Ronja. Trots att Alfred fortsätter att ha diarré så är han otroligt pigg och glad däremellan. Vi hade en riktigt trevlig kväll (trots att vi saknade Erik jättemycket) och fick många jättefina julklappar. Tack så mycket allihopa!
       
 
       
På juldagen vaknar vi hos mormor och fikar och tar det lite lugnt innan vi åker tillbaka till Mariehem för "julafton" med farmor, farfar, Peter, Jonas, Runa, Nea och Frank. Där hinner vi med lite bobåkning, bastu, god mat och mera julklappar. Tack så mycket ni också!

       
I mellandagarna är Alfred mycket piggare, trots fortsatta diarréer, och vi hinner träffa lite kompisar. Den 26:e - spelkväll med Jocke och Helén, den 27:e - middag hos Camilla och Robert, med Lisse och David, den 28:e - tjejkväll ute i Obbola med Frida, Annelie, Camilla, Andrea, Miia och Anna R. Alfred, Siri och Brian fick också vara med. 
                   
         
Den 29:e flyttar vi ut till Obbola då stackars Lena och Erling aldrig blir friska. Här tar vi det rätt lugnt och blir bortskämda med några sovmornar, då Alfred fick kliva upp och busa med mormor.

Vi åker också en sväng till kusinerna Frank och Nea där vi fikar och leker litegrann.

Nyårsafton firar vi med Jocke, Helen, Camilla, Robert och Brian (AC hade blivit sjuk så hon och Gúrra fick stanna hemma). VI lyckades få till en riktigt bra middag - mango/avokado/kräftstjärtar till förrätt, oxfilé med klyftpotatis, karljohansås och ädelostsås till varmrätt och vaniljsmoothie med åkerbär och kryddig brownie till efterrätt. Mums! 

         
Nyårsdagen sover vi länge och på kvällen är vi hos kusinerna på Kvarnvägen och busar och ser på film.

         
   
Den 2:a packar vi ihop alla våra grejer och går en sväng till gammelmormor och -morfar innan det bär iväg hemåt mot Sundsvall.

Trots alla sjukdomar hann vi med en hel del i jul - det var verkligen jättekul att träffa våra familjer och alla vänner.
Vi ses snart igen!!! 

Kommentarer
Postat av: Lotta & Tilli

Hej Emma! Jag ser att ni haft en händelserik jul & nyår. Tråkigt att ni varit sjuka & läskigt att ni har måsta varit på sjukhus:/ Jag har tänkt på er & hur de går på jobbet för dej. jag ringer dej nog i veckan för att höra. Vi skulle ju kunna ta en prommis någon dag? Kram & ha de bäst, Hälsa med dej =)

2009-01-12 @ 09:11:31
URL: http://lilll8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0